Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er keuze uit portretfoto's, actiefoto's(aan de longe of rijfoto's) of al het voorgaande. Bij portret- en actiefoto's kan gebruik worden gemaakt van mijn fotohalster. Dit is een stevig halster waarbij het zelfs mogelijk is om actiefoto's te maken aan de lange lijn. Dit halster kan eenvoudig worden weggewerkt wat een mooie vrije sfeer creëert. Liever een eigen halster of hoofdstel tijdens de shoot gebruiken? Geen probleem! Heb je een idee in je hoofd en wil je weten of dit mogelijk is, stuur dan gerust een berichtje. 

Draag verder waar jij je comfortabel in voelt. Wil je voor je shoot nog wat kledingtips? Stuur dan gerust een berichtje.
Wil je graag een mooie jurk maar heb je die zelf niet? stuur mij dan even een berichtje. Op dit moment heb ik twee zwarte lange jurken die gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van jouw wensen en maten misschien nog wel meer.

Verkoop foto's nodig van je paard(en) of pony('s)? Ook dat is mogelijk!

Na de shoot

Binnen een week na de shoot ontvang je de onbewerkte foto's waar je uit kan kiezen. Deze foto's zijn dus nog niet bedoeld voor Sociale Media.

Daarnaast kies ik mijn favoriete foto en bewerk ik alvast, hierdoor krijg je een indruk van de bewerking van de shoot. Afhankelijk van je pakket kies je jouw favoriete foto's waar ik vervolgens mee aan de slag ga.

Indien je twijfelt tussen de pakketten, is het ook mogelijk de keuze te maken na de shoot. Zodra je dan de onbewerkte foto's ontvangt, kan je de keuze maken welk pakket met het aantal foto's dat je graag wilt. 

De bewerkte foto's worden zowel met als zonder logo toegezonden. De foto's zonder logo zijn voor eigen gebruik en de foto's met logo zijn bedoeld voor het gebruik op Sociale Media.